Nieuws en updates

 

 

Op deze pagina zijn onze nieuwsupdates te vinden. Wij delen met veel plezier onze gedachten en inspiratie. Natuurlijk is er veel meer gaande rondom onze dagelijkse bezigheden. Like onze facebookpagina om nog meer leuke nieuwtjes te lezen en zo meer te weten te komen over onze projecten. Mochten er vragen zijn, dan beantwoorden wij deze graag. Wij zijn bereikbaar via ons e-mail adres of telefoonnummer, deze zijn te vinden op onze contact pagina. Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom voor een kop koffie en een informatief gesprek.

Trotse partner

 

Ammanu International Sales maatschappelijk verantwoord ondernemer, gefeliciteerd

Website AMMANU

Smullen maar

 

Verbouwing, Aanbouw, Particulier, Elektro, Domotica, Dynamische verlichting, Tevreden, Dankbaar. Smakelijk 😋

Mooiste gebouw

 

Afgelopen woensdagavond is de uitbreiding c.q. renovatie van Museum Jan Cunen uitgeroepen tot mooiste gebouw van Oss in de periode 2012-2018. Wij zijn trots dat we elektrotechnisch partner waren bij dit mooie project.

#MuseumJanCunen #Oss #MooisteGebouwVanOss#modernetechnieken

#ambachtelijk #monument #ammanu#DynamischeVerlichting #elektrotechniek

#uitbereiding #renovatie#winnaar

Fillie i-pace

 

Zo’n mooie auto op de oprit verdient toch ook een mooi oplaadstation?

https://www.fillie.nl/de-volledig-elektrische-jaguar-i-pace/

 

Met het vliegtuig…

 

Op 14 oktober vertrok ons domotica team vanaf Rotterdam Airport voor een paar weken naar Portugal, bestemming Vilamoura voor een mooi en innovatief Domotica project. GVKE goes international ✈️

Nieuwbouw woning Berghem

 

Een dak leggen bij een nieuwbouw woning in Berghem.

GVKE Project Akker Metaal

 

In 2017 en 2018 hebben we 2000 Winaico zonnepanelen 270 Wp en 154 dynamische Ammanu Sirius armaturen geïnstalleerd bij Akker Metaal. Met trots presenteren wij hier het resultaat bij één van de duurzaamste bedrijven van Oss e.o.

GVKE 100% All Electric Duurzaam Oss

 

E-mobility, ook wel Elektrische Mobiliteit genoemd, is een term voor het elektrische rijden. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij de enorme groeimarkt die is ontstaan door het duurzame rijden. Het is een vernieuwende, milieuvriendelijke, maar vooral comfortabele manier van reizen.

 E-mobility is de toekomst en wij groeien met deze ontwikkelingen mee. Een van de grote voordelen aan deze toekomst is dat u niet meer hoeft te tanken en daardoor flink in de kosten zal besparen.

In samenwerking met onze partners EV Box, Fillie en Ecotap kunnen wij u aansluitend advies geven over ons aanbod en de installaties van elektrische laadpalen. Deze laadpalen zijn niet alleen handig, maar ook nog eens prachtig en uniek van ontwerp!

Wat een plaatje 

 

Deze week zijn wij begonnen met de zonnepanelen installatie, nadat er eerst witte dakbedekking en extra isolatie is gelegd voor extra energie besparing (daardoor meer zonne-energie opbrengst en minder airco verbruik). Wij installeren bijna 2000 PV panelen op het dak van Verhoeven Machinefabriek. Een internationaal vooruitstrevend, innovatief en duurzaam bedrijf waar Oss trots op mag zijn. Wij gaan er weer een mooie installatie van maken.

GVKE onderweg

 

GVKE 2.0 over 4 weken verwelkomen wij 3 nieuwe 100% elektrische auto’s voor onze nieuwe collega’s waardoor we onze relaties nog duurzamer kunnen bedienen. The future is electric.

Power Quality

 

We blijven bij de tijd en vergaren kennis, in dit geval met name voor onze industriële klanten.

Een prachtige vitrine

 

Dankbaarheid, dankbaar om te doen 😊 

Meer weten over onze projecten?

Ja, graag!

 

Graag zetten wij het design van GVKE, ontworpen door Stefan van der Heijden nogmaals in het zonnetje. Onze huisstijl maakt dat wij opvallen, neem een kijkje op de website van VDH voor alle andere designs en meer!

WEBSITE VDH

 

Vroeg in de ochtend onderhoud, modificatie en software upgrade 3.0 voor FILLIE AC 2-voudig 22kW designlaadstations op golfbaan the Duke te Nistelrode.

 

UPS noodstroom installatie ombouwen naar snellaadstation

Geurts van Kessel Elektrotechniek  is ook dit jaar weer trotse sponsor van; Van Streek

Ammanu D-day , het eerste ontdek-lab in Oss is geïnstalleerd – een initiatief van regionale onderwijsinstellingen, deze hebben gekozen voor Ammanu bio-dynamische LED verlichting – Geurts van Kessel Elektrotechniek verzorgt tevens de overige elektrotechnische installaties. Een zeer leuke klus !!!

VVN afdeling maasland organiseert het event RIGHT ON TRACK! Een event voor het hele gezin, maar vooral voor 16+. Veel activiteiten in thema snelheid. Samen met onze partner FILLIE waren wij ook aanwezig op dit event. Een leerzame dag met een heerlijk zonnetje.

In de maand April weer 56 Winaico kwaliteit PV panelen 310 Wp oost-west geïnstalleerd. Binnenkort de finishing touch en dan kan er stroom geleverd worden door de zon voor het huis en de elektrische auto (bi-directioneel). #innovatief #duurzaam

 

 Interesse of vragen m.b.t. panelen ? Neem contact met ons op en wij beantwoorden alle vragen!

De Kracht van Oss, onze partner Ammanu heeft vanavond samen met 7 andere Osse ondernemers de eerste MVO verklaring in ontvangst mogen nemen. Complimenten Niels Leijten én team, jullie voegen al jaren de daad bij het woord. Mooie erkenning.

Neem een kijkje op de websites van onze partners:
AMMANU
FILLIE
ENERGIESTATION

Nieuw Solar concept door Geurts van Kessel Elektrotechniek en onze gezamenlijke partners renoveren en vernieuwen wij “oude” daken naar hoogrendement/comfort daken. Door toepassing van extra isolatie (minder stookkosten), witte dakbedekking voor meer lichtintensiteit (meer rendement uit zonnepanelen).

 Het gebouw blijft in de zomer automatisch koeler en aangenamer. De energiekosten zullen in de zomer als winter drastisch verlagen. Meer comfort met minder kosten. MVO, duurzaam & groen 🌍
#samenwerking #energietransitie

Zonne-energie opwekking, veld van 1.400 panelen 270Wp 400 Ampère. Dit heeft dezelfde oppervlakte als 11 tennisbanen. De opbrengst hiervan is groter dan het verbruik; hierdoor draagt AkkerMetaal bij aan een beter milieu en een groene toekomst! Volgende week is de klus geklaard, ziet er nu al strak uit. MVO, duurzaam en groen.

Onze monteurs zijn zeer vaardig in het installeren van de PV panelen, wij leveren graag de beste kwaliteit en service zodat ook in de toekomst beide partijen zeer tevreden zijn.

Meer weten over onze partners?

Ja, graag!

Custom made “wireless” artistic lighting for three dimensional art, designed and made by GVKE.

Het is koud, maar droog… De 1e Winaico zonnepanelen zijn geleverd en oost/west geïnstalleerd. Gaat super goed, wordt vervolgd…

Met trots zijn wij sponsor van Van Streek.

Bourgondival voor jong & oud!
Muzikale & culturele streekproducten.
Gezellige middag, daarna Diner/BBQ als brug naar een feestavond die je niet mag missen!

Het is natuurlijk altijd super om te zien dat de media onze enthousiasme voor duurzaam en innovatief deelt.

 

Vandaag strakke en onverwoestbare dynamische designverlichting geïnstalleerd in een kantooromgeving #ergonomisch #ammanu

Meer informatie over onze partner AMMANU Led Intelligence? Kijk dan op onze website bij de pagina partners.

Heuvelklets in alle vroegte opbouwen paviljoen. Óók elektrotechnisch.

Geurts van Kessel Elektrotechniek is de trotse sponsor van dit evenement. Iedereen veel carnavalsleut gewenst de komende 5 dagen, Alaaf!

Jongeren bedrijvendag samenwerking Lionsclub Oss en Talentencampus. Ruim 1350 leerlingen gaan op bezoek bij meer dan 100 bedrijven in Oss en omgeving.

TBL 3e klas VWO krijgt uitleg in de showroom over elektrotechnische domotica systemen.

Het was voor zowel de jongeren als voor ons een leerzame dag. Nieuwe generaties hebben een verfrissende visie op de toekomst, waar we graag naar luisteren. Ook delen wij graag onze kennis en door middel van onze showrooms kunnen wij laten zien wat wij nu precies doen.

Succesvolle nachtdienst achter de rug, met man en macht gewerkt. We hebben een complete verdeelkast vervangen in opdracht van Verhoeven Machinefabriek te Oss. Zonder het bedrijfs- en productieproces te verstoren. Gisteravond rond 22:00 uur de “oude” power Off en vanmorgen om 05:00 uur de “nieuwe” power On. Moe maar voldaan, missie geslaagd.

 

Wilt u meer weten over dit project? Op onze website hebben wij vele projecten inclusief foto’s uitgelicht. Mochten er toch nog vragen zijn, dan staat de koffie altijd klaar!

Duurzaam Jan Cunen

In de lente van 2016 zijn wij met het museum Jan Cunen samengekomen voor plannen met betrekking tot het verduurzamen en verbouwen van het monumentale pand in Oss. Deze verbouwing zal het historisch kenmerkend pand een upgrade geven met moderne infrastructuur, waardoor de oudheid van het pand nieuw leven zal krijgen en tegelijkertijd de waarden van de geschiedenis die Oss kent zal behouden.

Uiteindelijk zijn wij het project, in samenwerking met andere lokale bedrijven, officieel in juni 2016 gestart. Met het huidige bouwteam hebben wij al eerder mogen samenwerken bij voormalige projecten, hetgeen ons goed beviel. Deze samenwerking maakt het ook mogelijk om de kosten efficiënt te kunnen besparen.

Bekijk de volgende links voor meer informatie over dit project :

GVKE

COBOUW

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Ja, graag!

Ook al is het geen zonnige dag, desalniettemin zijn we een prachtige woning te Oss midden in een groene omgeving aan het verduurzamen met 64 Winaico 310Wp PV panelen. Dit zal een flinke energiebesparing opleveren. Even doorwerken zodat de installatie vanmiddag gereed is. Laat de zon morgen maar weer schijnen 😃.

Voordat wij PV panelen installeren bekijken wij per project welke oplossing of positie het beste is.

Onze monteurs zijn zeer vaardig in het installeren van de PV panelen, wij leveren graag de beste kwaliteit en service zodat ook in de toekomst beide partijen zeer tevreden zijn.

Op deze mooie frisse avond de dynamische Ammanu outdoor verlichting afgesteld en opgeleverd voor een paarden loopbak. Totaal geïnstalleerd vermogen (slechts) 240 Watt tunable white / daylight colors. Op afstand regelbaar met een device.

Binnen Energiestation hebben wij een showroom, waar wij kunnen laten zien hoe de armaturen van AMMANU kunnen worden afgesteld naar iedere wens. Wij leggen dan ook graag uit hoe deze dynamische verlichting werkt en hoe deze optimaal benut kunnen worden. Eventueel gewenst kunnen wij daarbij een volledige dia presentatie bij doen zodat u antwoord krijgt op al uw vragen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Vacatures

Geurts van Kessel Elektrotechniek BV zoekt enthousiaste (aankomende) Elektromonteurs voor duurzame elektrotechnische installaties, domotica, (bio)dynamische LED-systemen en PV-installaties. Wij zijn een jong en dynamische bedrijf dat kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Wij hebben plaats voor enthousiaste mensen die gedreven zijn in hun vak.

Ook stagiaires vinden bij ons een hoogwaardige leeromgeving. Sollicitaties voor bovengenoemde functies richten aan:

t.a.v. Dhr. Geurts van Kessel
info@gvke.nl

*Vergeet niet de bovengenoemde functie als onderwerp van uw email te vermelden*

Voor meer informatie kunt u bellen naar:
0412 – 768 768

Geurts van Kessel Elektrotechniek maakt deel uit van het Energiestation. Deze groep bedrijven wil met innovatieve technieken energiezuinigheid en herbruikbaarheid tot stand brengen.

 

Geurts van Kessel Elektrotechniek verzorgt hier:

– licht- en krachtinstallaties
– ICT data netwerk cat6
– inbraakbeveiligingsnetwerk

 

Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem vandaag in alle stilte (met elektrisch vervoer) weer wat meer en beter verlicht. Dankbaar werk.

Jaren 50

In de zonnige ochtend van 29 augustus 2017 zoeken we het hogerop om het klokkenspel in ere te herstellen 

 

#relaistechnologie 

#jaren50

 #dankbaar

Grote transformatie dit jaar; van de Holenberg naar Hartje Groen (Schaijk), waarschijnlijk de duurzaamste charme camping van NL. Het is nu al prachtig geworden, op naar fase II 🍀

Wilt u meer informatie over dit project? Kijk op onze website in het menu Projecten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Samen werken aan een toekomst vol technische vakkrachten

Jonge vakmannen elektrotechnisch opleiden is en blijft onze passie. In samenwerking met Werk en Vakmanschap(Noord-Oost Brabant) zijn we klaar voor de toekomst 💡

Interesse in een stageplaats of een leuke en leerzame baan binnen ons bedrijf? Kijk dan bij contact voor meer informatie!

Meer weten over onze partners?

Ja, graag!

Opening XAN MODE

 

Xandra en medewerkers van harte gefeliciteerd met de opening zojuist van wederom een prachtige nieuwe modezaak in ‘s-Hertogenbosch. Fijn dat wij met het Ammanu lichtconcept ons steentje hieraan mochten bijdragen.

Project ThinKNX

 

Als gespecialiseerd domotica bedrijf hebben we een behoorlijk project onderhanden met ThinKNX o.a. ter vervanging van oude ABB panels. We zijn er in ieder geval super enthousiast over, mooie aanvulling op ons KNX arsenaal.

Separate leidingen

Ook voor de particulier denkt Geurts van Kessel Elektrotechniek BV graag mee over de mogelijkheden. Op onderstaande foto werken wij aan een prachtige nieuwbouwwoning in Huisseling voor het aanbrengen van de separate leidingen, waar het overigens een prachtige dag voor is. Ook hier is gekozen voor biodynamisch daglicht middels Ammanu artificial LED-verlichting (tunable white). Mooie klus. Laat het zonnetje maar schijnen!

Maasland College

In juli was de  vooroplevering van het project “verbouwing Maaslandcollege” te Oss. De administratieve afdelingen zijn voorzien van biodynamisch daglicht / artificial LED-verlichting (tunable white).

Spelen met licht, ergonomie én dynamiek in de werkomgeving. Het ziet er nu al prachtig uit.

Gewoonstroom oplaadpunten

 

Elektrische laadpunten worden steeds belangrijker. Geurts van Kessel Elektrotechniek presenteert het robuuste Fietsenoplaadpunt van het merk: “gewoonstroom”. Gewoon en vanzelfsprekend onopvallend aanwezig.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over het merk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Project van den Heuvel

 

Elektrische installatie; nieuwbouw bedrijfshal “het Energiehuis” voor van den Heuvel Aannemingsbedrijf te Heesch. Hier worden de kabeltrajecten en de LED lijnverlichting van Regiolux geïnstalleerd.

Nog even lekker doorwerken, binnenkort wordt namelijk dit mooie (de naam zegt ’t al) duurzame project opgeleverd.

Design en samenwerking: GVKE en AMMANU

Een prachtige klus in Bilthoven laat zien dat design, sfeer en praktisch hand in hand gaan. Onlangs monteerden wij een nieuwe klassieke Miele designkeuken zodat deze tot in de puntjes naar wens werkt en optimaal gebruikt kan worden door de nieuwe eigenaar van deze prachtige keuken. De keuken is voorzien van sfeervolle AMMANU dynamische LED verlichting &  Leddux LED strip.

Meer weten over onze projecten?

Bel of mail ons!

Ja, graag!

EV TROPHY BEZOEKT ENERGIE-STATION OSS OP ZATERDAG 27 MEI 2017

 

Dé befaamde EV Trophy is onderweg naar Nederland.  Met 7 stops in 7 landen, rijden de deelnemers 2500 KM dwars door Europa om aandacht te vragen voor elektrisch rijden en ter bevordering van een groene toekomst voor Europa. 

 

De rally voor elektrische auto’s brengt gelijkgezinden bij elkaar om eco-vriendelijke mobiliteit te bevorderen, de ontwikkeling van laadinfrastructuur aan te moedigen en duurzame, innovatieve oplossingen te presenteren in vervoer.

 

Wij vonden het een geweldige dag en zijn trots om hier deel van te mogen uitmaken. Het was prachtig weer en de zon scheen ons tegemoet. Na de kennismaking en spannende verhalen over de rit was er een korte presentatie te zien over onze producten, diensten en toekomstvisie.

Daarna verzorgde Energiestation een uitgebreide lunch zodat de deelnemers weer fris en fit hun lange rit kunnen afmaken. Wat een dag!

GVKE in een nieuw jasje

Het was voor ons geen moeilijke keuze na het zien van de schetsen: er komt nieuwe bedrijfskleding voor Geurts van Kessel Elektrotechniek! De kleuren en stippen die te zien zijn in onze huisstijl worden in de kleding verwerkt, waardoor wij overal te herkennen zijn.

Overigens zien wij onze kleding als ons visitekaartje; het moet namelijk kwalitatief en veilig zijn. Combinatie van innovatie, professionaliteit en vakmanschap, daar waar wij voor staan.

Onze nieuwe kleding is ontworpen door VDH ontwerpstudio. Wij hebben gekozen voor meerdere kledingstukken waaronder; shirts, warme truien, jassen, overals en broeken. Passend bij elk project en type weer, zodat iedereen zo prettig mogelijk hun werk kan uitvoeren.