Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

 

In mei 2014 is Dennis Geurts van Kessel begonnen als eenmanszaak vanuit huis. Nadat Geurts van Kessel Elektrotechniek zijn sporen had verdiend met verschillende klussen en een naam had opgebouwd, besloot hij om zich in juni 2015 aan te sluiten bij Energie-Station in Oss. Hierdoor werd Geurts van Kessel Elektrotechniek een B.V. organisatie waarbij de structuur zich uitbreidde met de eerste medewerkers.

Het bedrijf maakte een professionaliseringsslag. Samen zorgen zij voor kwaliteit en een service met een persoonlijke lach. Contact met zowel voormalige als nieuwe klanten blijven onderhouden is een begrip binnen het bedrijf.

Foto aanzicht 2

Samen met onze partners garanderen wij service met de beste kwaliteit.

Energie Station

Geurts van Kessel Elektrotechniek is gevestigd in het pand van Energie-Station. Hier worden plannen ontwikkeld voor een duurzame toekomst. U bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek.

Facebook

Volg onze projecten en updates via facebook.

No nonsense service

 

Geurts van Kessel Elektrotechniek is een transparant, dynamisch, no nonsens service bedrijf met een directe aanpak. Besparen op uw stroomkosten en tegelijkertijd het elektrotechnische comfort verhogen is ons streven. Wij denken mee en adviseren u naar de hedendaagse mogelijkheden. Naast een goed advies zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen en onderhouden van uw complete elektrotechnische installaties. Bij ons weet u meteen wat de mogelijkheden zijn en waar u aan toe bent.

Elektrische installaties en apparatuur zijn de afgelopen 10 jaar voor de consument revolutionair veranderd. We zijn afhankelijk geworden van computers en smartphones, we willen interactief verbonden zijn. Veiligheid, intelligentie en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen geworden in ons dagelijks leven.

Innovatief, Kwaliteit, Duurzaam, Energie.

 

Dit zijn begrippen die centraal staan binnen Geurts van Kessel Elektrotechniek. Wij vinden het belangrijk mee te denken en mee te werken aan een duurzame toekomst door middel van technische installatietechnieken. Door samen te werken met bedrijven die dezelfde begrippen hanteren kunnen wij kwaliteit garanderen met aansluitend professioneel advies. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf, om te zorgen dat deze duurzame toekomst met iedereen gedeeld kan worden.

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers.
Ben jij geïnteresseerd in wat wij te bieden hebben en wil jij ons graag kennis laten maken met jouw kwaliteiten?

Kijk dan bij de vacatures en stuur ons een mail!

Vacatures

Ons team

Dennis Geurts van Kessel

Dennis Geurts van Kessel

Ad van Helvoirt

Ad van Helvoirt

Maikel Hogendam

Maikel Hogendam

Robert van Erp

Robert van Erp

Michael van Esch

Michael van Esch

Thom van Bergen

Thom van Bergen

Michel Schrijvers

Michel Schrijvers

Jordan Bremer

Jordan Bremer

Francien van Erp

Francien van Erp

Leonardo Batista Reis

Leonardo Batista Reis

Aron van Dijk

Aron van Dijk

Rachel van der Zanden

Rachel van der Zanden