Onze Partners

Geurts van Kessel Elektrotechniek werkt
samen met verschillende partners om zo
optimale kwaliteit en professioneel advies
te garanderen.

 

Hieronder meer informatie over onze partners.

Onze partners

terug naar homepage

Een duurzaam inspiratiecentrum: als thuishaven voor moderne bedrijven. Een plek vol inspiratie waar mensen verwondert raken van alle duurzame en innovatieve mogelijkheden en hier ook door worden geprikkeld. Een punt waar mensen vrijblijvend advies kunnen vragen en met een eenmalige investering een duurzaam product kopen waar ze een leven lang plezier aan beleven.

 

Klik hier om de website van Energie-Station te bekijken.

Naast een fraai object voor uw woning willen wij dat FILLIE ook nog eens razendsnel de batterij van uw voertuig oplaadt. FILLIE is niet zomaar een stopcontact, maar een intelligent systeem. Bij het koppelen van de stekker communiceert de elektronica met uw voertuig. Het kijkt eerst wat voor een type accu uw voertuig heeft, en bepaalt aan de hand daarvan hoeveel stroom er nodig is. Hoe meer vermogen uw voertuig kan hebben, hoe meer FILLIE zal geven. FILLIE is automatisch begrensd om niet meer te geven dan nodig is: efficiënt, veilig, milieuvriendelijk en kostenbesparend.

 

Klik hier om de website van Fillie te bekijken.

AMMANU LED Intelligence produceert duurzame en kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting om iedere omgeving te voorzien van optimale dynamische verlichting. Licht om bijvoorbeeld prettiger te werken, leren, wonen, sporten, winkelen, leven of sneller te herstellen. Samen met u zoekt AMMANU LED Intelligence naar de beste verlichtingsoplossing voor uw toepassing, waarbij gemak in gebruik, onderhoud en duurzaamheid onze basisuitgangspunten zijn.

 

Klik hier om de website van AMMANU te bekijken.