Over dit project

 

Charme Camping Hartje Groen

Geurts van Kessel Elektrotechniek onderhoudt al meerdere jaren de woning en verbouwingen van de familie Janssen. Natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk behoort tot een van onze projecten. De familie Janssen nam contact met ons; Charme Camping De Holenberg is toe aan een renovatie en zij willen graag met ons aan tafel voor het bespreken van plannen. Deze renovatie is nodig, zodat er een unieke recreatieve beleving kan worden gecreëerd voor alle leeftijden. Onder andere de infrastructuur van deze camping en oude gebouwen zullen worden vernieuwd om dit doel te bereiken.

Tijdens deze renovatie zijn niet alleen verschillende huisjes gerenoveerd, ook zijn deze verplaats op het terrein en voorzien van elektronische installaties, glasvezel en dynamische verlichting. Voor e-mobility voorzieningen zijn, in samenwerking met Fillie (Oss), elektrische laadpalen geplaatst op het terrein. Om de beveiliging te optimaliseren zijn er verschillende camerasystemen en verlichtingvoorzieningen geïnstalleerd op het terrein.

Charme Camping De Holenberg wenst graag een duurzaam karakter voor de toekomst. Geurts van Kessel Elektrotechniek is trots om aan deze renovatie te hebben gewerkt om zo te kunnen zorgen voor een duurzamere toekomst voor de familie Janssen en hun gasten.

Project Details

Project
Charme Camping Hartje Groen

Soort
Vernieuwbouw

Datum
Opgeleverd 2016

Locatie
Schaijk