Over dit project

Project Details

Project
Kbal Super Natural Hairstylist

Soort
Vernieuwbouw

Datum
Opgeleverd medio 2015

Locatie
Amsterdam

Website

Kbal Super Natural Hairstylist

Perfecte kappersstoelen, hoogwaardige verlichting, de beste apparatuur, maar vooral de perfecte werkomgeving voor het team van Kbal super natural hairstylist om hun klanten dat te bieden waarvoor zij komen: de kapsels waarmee je gelukkig bent en je je op het best voelt. Een dagje naar de kapsalon zal een compleet nieuwe, unieke ervaring zijn voor deze klanten. Waarom? Zo een dag in een kapsalon, in een ruimte waar je vaak een langere tijd in een stoel doorbrengt, zien klanten normaliter niet veel meer dan spiegels en de “gele” lampen in de ruimte. Vele oude lampen flikkeren, wat ook weer slecht is voor de ogen. Kan je nagaan wat dat met je ogen doet na enkele uren. Je raakt vermoeid en krijgt sneller last van je ogen… Ook heb je minder energie, zeker na het lange stilzitten. Samen met onze partner Ammanu kwamen wij tot een oplossing die zowel de werknemers als de klanten van Kbal een lach op hun gezicht bezorgden, en niet alleen door alle prachtige kapsels die de salon verlaten.

In de retail staan merken in de spotlight. Veel LED-oplossingen bieden echter niet die intensieve belichting met de juiste lichtintensiteit en kleur zonder overmatige warmteproductie. Met de LED-technologie van AMMANU kunt u de exacte sfeer en kleur verlichting toepassen zonder warmte. En elk merk exact de spotlight geven die het verdient. AMMANU ontwikkelde LED-verlichting met een lange levensduur die hergebruikt kan worden. LED-armaturen die energiezuinig en nagenoeg onderhoudsvrij zijn en die schoon en onder goede arbeidsomstandigheden worden geproduceerd. En die boven alles optimale, dynamische verlichting bieden zonder flikkering. Afgestemd op het bioritme van de mens en eenvoudig geprogrammeerd in lijn met de unieke setting en lichtbehoefte van de doelgroep. Verlichting die de omstandigheden van wonen, werken, zorg, leren en ontspannen – kortom van leven – sterk verbetert. Kbal super natural hairstylist heeft een prachtige make-over ondergaan waarbij deze armaturen een prachtig resultaat leveren.

Naast deze verlichtings installatie heeft Geurts van Kessel Elektrotechniek BV ook een uitgebreid domotica systeem geïnstalleerd. Zowel de resultaten als een deel van het proces zijn te bekijken op deze pagina tussen de bovenstaande foto’s.