Over dit project

Project Details

Project
Luxe Villa

Soort
Verbouw

Datum
Opgeleverd augustus 2015

Locatie
Koningsweg Oss

Luxe Villa Oss

Hoewel de producten van AMMANU in de eerste plaats ontwikkeld zijn voor projecttoepassingen, zijn een aantal van hun producten ook prima te gebruiken in woningen. Zeker als u op zoek bent naar een uitgekiende LED-spot met een strakke uitstraling die u voor zowel sfeer- als functioneel werklicht wilt inzetten. De nieuwste aanwinst is de LED-module die in elke gewenste kap of behuizing kan worden geplaatst en dimbaar LED-licht in verschillende kleurtonen biedt. Een prachtige combinatie van comfort en design voor uw woning.
AMMANU produceert en ontwikkelt haar LED-verlichting in eigen beheer in Europa. Zo kan de kwaliteit van begin tot eind bewaakt worden. AMMANU gebruikt innovatieve manieren om bij de ontwikkeling in energie-, onderhouds- en vervangingskosten te besparen en optimale lichtkwaliteit te garanderen. De productie staat in het teken van onverwoestbare cradle-to-cradle LED-armaturen met een perfecte lichtopbrengst tegen een goede prijs.
Wilt u meer weten over deze producten, klik AMMANU
Bij deze prachtige luxe villa in Oss zijn de woonkamer, keuken en hal compleet vernieuwd. Hier heeft Geurts van Kessel Elektrotechniek elektrische installatie geplaatst. Wat een resultaat!