Over dit project

Project Details

Project
Openbare Basisschool de Harlekijn

Soort
Renovatie

Datum
Opgeleverd juli 2014

Locatie
Venlo

Website

Openbare Basisschool de Harlekijn

De naam van de school ‘Harlekijn’ verwijst naar de Arlecchino,
een figuur uit het Italiaanse Volkstoneel. Tot op heden is de Harlekijn deel blijven uitmaken van de wereld van het kind. Bijvoorbeeld in de dans, de carnavalsfeesten of in het poppenspel. De Harlekijn wil immers creatief en optimistisch zijn en voor, met én onder de mensen zijn! Het uitgangspunt is dan ook dat het onderwijs op de Harlekijn erop gericht is om voor kinderen van alle rangen en standen en van welke levensopvatting dan ook, goed onderwijs te verzorgen in een open, vrije, positieve en vooral optimistische sfeer.

Ook Geurts van Kessel Elektrotechniek wil graag bij kunnen drage aan deze optimistische en creatieve toekomst voor kinderen. Deze kinderen brengen ieder schooljaar opnieuw veel tijd door in de onderwijssetting en dan is zeer belangrijk dat zij zich daar prettig voelen. Voldoende en dynamisch licht helpt hierbij en zorgt dat de kinderen zich beter kunnen concentreren en ook fit blijven. Ook als deze de hele dag op school doorbrengen en veel leerstof opnemen is het belangrijk dat zij hun concentratie behouden.

Met de armaturen van AMMANU dringt  de vervanging- en onderhoudskosten sterk terug en draagt dit bij aan een MVO-verantwoorde onderwijsomgeving. Geurts van Kessel Elektrotechniek heeft de klaslokalen van Openbare Basisschool Harlekijn voorzien van nieuwe dynamische Led verlichting, compleet aangevuld met nieuwe domotica besturing. Zo kan de verlichting aangepast worden naar wens. Dit is allemaal eenvoudig te bedienen. Zo is er voor ieder wat wils en hebben wij onze bijdrage kunnen leveren aan de jeugd van de toekomst!