Over dit project

Serene werkplaats Akker Metaal BV

Wanneer we spreken van een bijzonder, modern, gezonde organisatie denken wij aan Akker Metaal. Geurts van Kessel Elektrotechniek heeft veel voormalige projecten mogen onderhouden bij dit bedrijf. Akker Metaal zet hun werknemers op de eerste plaats. Zij namen dan ook contact met ons op om de werkplaats aan te pakken. Zo kwam in een gesprek naar boven om in plaats van algemene verlichting gebruik te gaan maken van daglichtlampen. Dit zorgt voor een verlichte werkplaats, om het de werknemers zo aangenaam mogelijk te maken. In samenwerking met Ammanu LED-Intelligence zijn er in totaal 152 daglichtlampen geplaatst.

Het project is eind 2016 van start gegaan en zal opgeleverd worden in april 2017. Voordat wij begonnen aan deze plannen is er eerst een complete animatie gerealiseerd op de computer, waarbij alle resultaten te zien zijn. Er is sprake van een compleet nieuwe infrastructuur dat gevoed wordt middels CAT- 5E bekabeling, waarbij de oude bekabeling gedemonteerd is om zo altijd licht te kunnen waarborgen. Dit zorgt voor een serene werkplaats dat verblinding elimineert en zo zal zorgen voor beter zicht en dus ook de arbeidsomstandigheden optimaliseert. Akker Metaal investeert in onder andere las-robots. Om de veiligheid te garanderen zijn alle automatische systemen voorzien IP-Camera installaties in full HD-kwaliteit. Deze zijn ook letterlijk in de systemen geïnstalleerd. Ook zijn er voedings- en datakabels en netwerkvoorzieningen geplaatst.

Niet alleen is het voor ons altijd belangrijk om oude relaties te blijven onderhouden, maar ook om onze contacten tevreden te maken met alle duurzame en moderne vernieuwingen die wij te bieden hebben. Wij zijn dan ook trots om bekend te maken dat alle vernieuwingen bij Akker Metaal B.V. in Oss zorgen voor een energiereductie van wel 80%. Daar wordt toch iedereen blij van?

Project Details

Project
Akker Metaal BV

Soort
Onderhoud en vernieuwing

Datum
Opgeleverd 2016

Locatie
Oss