Over dit project

Project Details

Project
Villa

Soort
Renovatie

Datum
Opgeleverd 2015

Locatie
Rubenslaan Bilthoven

Villa Rubenslaan

Een project om trots op te zijn. Een prachtige villa in Bilthoven, waar comfort en design hand in hand gaan. In het jaar 2015 heeft Geurts van Kessel Elektrotechniek de uitdaging mogen aangaan om deze prachtige woning te renoveren. Om te beginnen is het al een prachtig pand om te zien, met karakteristieke eigenschappen. Echt een plaatje. Bij een renovatie gaan wij vooraf in gesprek met de klant zodat er duidelijk is welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe wij de wensen optimaal in uitvoering kunnen brengen.
In deze villa zijn verschillende installaties aan bod gekomen. Te beginnen hebben wij het huis voorzien van volledige nieuwe elektrische installaties. Ook is er beveiligingsinstallatie aangebracht om bijvoorbeeld inbraak en brand te voorkomen. Er zijn verschillende methoden en technische ontwikkelingen die geïnstalleerd kunnen worden op de gewenste locatie, denk hierbij aan toegangscontrole en camera’s.
De villa is volledig voorzien van dynamische LED verlichtingsinstallatie, dat wil zeggen dat bij elke lichtscene er lineair energie wordt bespaard zonder dat er blindstaren (faseverschuivingen) worden opgewekt en zonder (harmonische) vervormingen op het elektriciteitsnet. Zo wordt licht een dynamische én een serene beleving, het stimuleert de vitaliteit en verbetert het welzijn.
Ook zijn er bij de renovatie data- inbraak en camerasystemen geïnstalleerd. Ons aanbod als ICT specialist van data installaties en netwerksystemen zijn geschikt voor toekomstige uitbreidingen en aanpassingen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze die bij uw wensen aansluit en controleren wij ieder component en elke aansluiting afzonderlijk en zorgvuldig zodat deze voldoet aan de kwaliteiten en installatie-eisen. Op deze manier zorgen wij voor een gegarandeerde snelheid van datatransmissie.
Naast deze installaties is er volledige domotica installatie in deze villa toegepast, dat zorgt voor elektronische communicatie tussen allerlei elektrische toepassingen in en om de woning. Verschillende apparaten en netwerken worden samengebracht en voeren zorgtaken, communicatie, ontspanning en allerlei huiselijke bezigheden op een overzichtelijke manier uit. Dit kan op een flexibele manier uitgevoerd worden; met een gemakkelijke bediening, op het gewenste tijdstip en eventueel op afstand van locatie. Comfort staat bij ons voorop.