Over onze service

E-mobility en elektrische laadpalen

E-mobility, ook wel Elektrische Mobiliteit genoemd, is een term voor het elektrische rijden. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij de enorme groeimarkt die is ontstaan door het duurzame rijden. Het is een vernieuwende, milieuvriendelijke, maar vooral comfortabele manier van reizen.

 E-mobility is de toekomst en wij groeien met deze ontwikkelingen mee. Een van de grote voordelen aan deze toekomst is dat u niet meer hoeft te tanken en daardoor flink in de kosten zal besparen.

In samenwerking met onze partners EV Box, Fillie en Ecotap kunnen wij u aansluitend advies geven over ons aanbod en de installaties van elektrische laadpalen. Deze laadpalen zijn niet alleen handig, maar ook nog eens prachtig en uniek van ontwerp!

Gewoon Stroom Laadpalen

Bij de levering en installatie van laadpalen van bovenstaande partners komen wij in de praktijk regelmatig situaties tegen die om andere specificaties vragen.

Veel opdrachtgevers willen gewoon snel kunnen laden. Zonder fratsen. Geen abonnementen. Geen data in de cloud. Geen dure materialen. Geen fancy ontwerp. Niet te moeilijk. Kortom; Die opdrachtgever wil gewoon een degelijke snelle laadpaal.

We hebben de ontwerper van FILLIE gevraagd om voor ons een laadpaal te ontwikkelen die aansluit bij deze vraag. Het resultaat is onze eigen Gewoon Stroom Laadoplossing. De laadpaal levert (maximaal) 3x 32 Ampère op het moment dat de stekker (Van elektrische fiets of auto) erin wordt gedaan.

Gewoon Stroom
Type: Car
Model: Stand Alone
1 WCD
Max. voor 3 x 32 Ampère
Consumenten verkoopprijs excl. BTW 2.250 euro

Type: Bike
Model: Stand Alone
1 of 2 WCD’s
Consumenten verkoopprijs excl. BTW 950 euro

Lees meer over de totstandkoming op: Fillie gewoon stroom

Meer over onze service: